Arranjament voreres de les Pungoles.

Ja han començat les obres d’ arranjament de les voreres de les Pungoles.

Fa unparell setmanes han començat els treballs d’arranjament a les voreres deteriorades dels carrers de les Pungoles.

Concretament, s’arranjaran amb formigó un total de 350m en els diversos carrers de la urbanització, per tal d’adequar de manera urgent les zones més afectades. Actualment, les voreres tenen mancances d’accessibilitat, atès que el paviment s’ha aixecat o enfonsat a causa de les arrels dels arbres, retirats anteriorment, que van malmetre la vorera i la calçada.

Els treballs estan adjudicats a l’empresa PRYCSA per un import de 35.044,63 euros (IVA inclòs) dins la partida pressupostària d’Inversions a les urbanitzacions del pressupost de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor de l’exercici 2021 ( en total, 350 m de voreres ). Els punts que presenten més problemes comprenen uns 450m, per tant aquesta actuació no permetrà la reparació de la totalitat dels punts negres que pateix la urbanització.

Aquestes obres no estan relacionades amb el projecte d’ urbanització de les Pungoles, que actualment s’ està fent amb l’ objectiu d’ avaratir costos.

La finalització de les obres està prevista a mitjans de desembre.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment