Demà caducarà el projecte de tarja de comerç a SAV.

Comerç es vidaFa dos anys l’ Associació de Botiguers van encetar un programa de fidelització dels clients a Sant Antoni, el projecte tenia per objecte premiar els clients que fessin les seves compres al poble, al comerç del municipi. Cada cop que es feia una compra s’a acumulaven diners a la targeta que podies descomptar en qualsevol botiga adherida al fer una nova compra. Una vintena de comerços van adherir-se al programa i certament al menys per als clients era un atractiu afegit per comprar-hi.

Sovint els veïns tendeixen a fer les compres fora del municipi, o les grans àrees comercials, de manera que el petit comerç del poble anava morint poc a poc. El projecte “més comerç, més vilamajor!!!” tenia que revertir aquesta situació.

Lamentablement, cada vegada més comerços anaven deixant el programa, i tampoc l’ ajuntament va voler posar les eines per facilitar a l’ Associació de Comerciants la seva gestió.

Finalment, el dia 13, aquesta espurna de imaginació per tirar endavant el petit comerç al municipi haurà acabat, i tots serem una mica més pobres en tots els sentits. Menys comerç és menys vida i menys poble.

Una pena.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment