Seguiment de les mocions del PUSA.

Presentar mocions és part de la nostra feina, però també cal fer un seguiment del seu compliment. Sovint s’ aproben mocions i després l’ equip de govern no les fa complir o simplement no les executa. Un exemple és l’ anomenat Grup de Whatsapp dels regidors de l’ Ajuntament. Va ser creat amb la intenció que el govern ens inofrmes en temps real d’ aquells fets més significatius que es produien al municipi. CiU mai va donar cumpliment a aquell acord que va signar, al contrari, els regidors del PDcat, CDC o CiU tenien gran diligència en aclarir dubtes a tothom, menys als regidors. Quan des de el mateix grup de whatsapp se’ls va retreure aquesta actitud, la resposta va ser donar-se de baixa i deixar-nos amb un pam de nas, no sols a nosaltres, si no també als seus socis d’ ERC.

Aquí teniu un resum del seu grau de execució.

 

Comparteix

1 Response

 1. N’hi ha prou.
  Com gosseu dir que PDeCAT mai no va donar compliment a l’acord de donar informació als regidors i regidores per mitjà del grup de Whatsapp que es va crear a tal efecte?
  Mitjançant aquest grup es van trametre vora 70 missatges amb informació cap els regidors i regidores de l’oposició, a més, òbviament, de tota l’acció de comunicació via web, xarxes socials, butlletins, etc, que dur a terme l’ajuntament a diari.
  L’única baixa que es va produir del grup va se la meva, a títol absolutament personal i no necessàriament compartida per la resta dels components de l’equip de govern, tal i com vaig informar personalment al meu partit i l’equip de govern, manifestant els motius que em van empènyer a prendre la decisió i que, òbviament, no publiqueu.
  Perquè no hi hagi cap dubte, a continuació faig transcripció literal dels arguments que vaig anunciar prèviament a la meva sortida del grup:
  “Al meu parer, tot un ajuntament i el seu equip de govern no pot estar pendent de passar el dia redactant en aquest grup absolutament tots els fets que, per la naturalesa del càrrec que ocupem, arribem a conèixer. En alguns casos, per un principi de sigil, d’altres, per un principi d’eficiència. Finalment, crec que la informació no s’amaga i està sempre disponible si es demana i no es poc negar que es comparteix per diferents vies tant bon punt es possible, malgrat que no s’arribi a fer exactament en el mateix moment que al Pusa li agradés. Crec també que el criteri de prioritat i ordre forçosament l’ha de mantenir l’ajuntament i l’equip de govern, encara que no agradi a tothom. Personalment, no comparteixo que es pretengui dur a terme la gestió i la comunicació d’un ajuntament a cop de Whatsapp i, fins que no es tracti aquest tema amb la seriositat que es mereix, vull manifestar el meu desacord deixant el grup.”
  Tal i com es va anunciar al mateix grup per part de la Regidoria de Transparència, i en nom de l’equip de govern, fins que no es fes una nova reflexió en relació al seu l’objectiu i la seva utilitat, va quedar en suspens, que no suprimit, l’ús del grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment