Assemblea de veïns d’Alfou

El passat divendres 22 d’abril, i durant més de tres hores, es va celebrar a la Rectoria de Sant Julià d’Alfou l’Assemblea General Ordinària de propietaris de la urbanització. Durant la mateixa, es van aprovar els comptes de l’exercici anterior així com el pressupost i la quota per aquest 2016, que un any més es mantindrà congelada en 285 euros.

Un dels punts que va aixecar més polseguera va ser la possible recepció de la urbanització per part de l’Ajuntament. Malgrat des de la junta van indicar que “no eren excessivament partidaris a aquesta recepció”, si que van reconèixer que s’estava treballant al respecte i que s’informaria dels diferents passos acordats. De tota manera, van avisar que no seria fins després de la recepció de Les Pungoles.

També es va debatre, i molt, sobre seguretat. Els veïns i veïnes assistents van preguntar a l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala, sobre la sensació d’inseguretat que es vivia a les urbanitzacions, i aquesta va confirmar que s’estava treballant al respecte. Berdala va posar com exemple els controls de velocitat que es van fer en els darrers dies, “que també servien perquè la policia vigilés quins cotxes entraven i si eren sospitosos”. Pel què fa a la seguretat, es va presentar l’estudi realitzat per PUSA sobre l’impacte econòmic per la instal·lació de càmeres de vigilància i lectors de matrícules a les principals entrades de Sant Julià d’Alfou. El regidor de PUSA Jordi Sibina va explicar que aquesta “era una mesura disuassòria” i que altres urbanitzacions havien aconseguit uns índex de delictes inferiors gràcies a aquest sistema. Malgrat tot, Sibina va recordar que “principalment, la seguretat ha de ser responsabilitat de l’Ajuntament”.

Entre els punts a debatre, també es va parlar sobre la voluntat de demanar que a l’estiu i durant dies festius de la resta de l’any, es pugui utilitzar de nou el camp de futbol com a aparcament, per evitar els problemes de mobilitat que pateix l’urbanització durant aquestes dates.

L’acte es va cloure amb el cessament i reelecció, durant dos anys més, de l’actual junta, que va indicar que esperava “que aquesta sigui la darrera junta abans de la recepció de la urbanització per part de l’Ajuntament”.

alfou

Comparteix

1 Response

  1. Abans de cloure la reunió es va fer la presentació de la nova comissió de festes FESTALFOU que a partir d’aquest any ha començat a fer-se càrrec de la organització dels diferents actes culturals i d’esbarjo que es realitzaràn a Sant Julià d’Alfou així com de la organització de la Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment