Victòria dels vilamajorins al Campionat del mon de trial.

Dos Vilamajorins el mes alt nivel del trial mundial
Aquest any, els Jocs Mundials de la Juventut de trial, que reuneix els millors riders del mon menors de 16 anys, s’han disputat a Lazzate, una petita població al nord d’Italia els dies 3, 4 i 5 d’agost. Martí Yélamos i Jorgina Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor hi han participat aconseguint uns fantàstics resultats.
El divendres es va disputar la competició per nacions, on nomes i participen els millors riders de cada pais , en Marti hi va pendre part representant a Espanya, que finalment va aconseguir la medalla d’or per davant de la Republica Txeca i França.
Dissabte arrencava la competició individual amb les semifinals. Jorgina en categoria Youth Girls aconseguia una bona cinquena posició i Martí en categoria Minime amb nomes un punt de penalització aconseguia un segon lloc, aconseguint els dos classificar-se per la final del diumenge
on nomes hi participen els 12 millors riders de cada categoria.
Diumenge a la final amb unes zones molt dificils , calia gestionar molt be la competició. Jorgina amb un pilotatge molt bo aconseguia finalment una cinquenà posició. En categoria Minime , en Martí encadanava 0 punts de penalització zona rera zona , amb un pilotatge fluit , arrencava els
aplaudiments del public present. La victoria estava molt ajustada i calia esperar el resultat de la ultima zona, on en Martí nomes va penalitzar un punt i aixi es proclamava campio del mon per davant del frances Hugo Serieys i l’espanyol Nil Benitez.
Ha estat un cap de setmana espectacular , on els vilamajorins Marti Yelamos marxava d’Italia amb dues medalles d’or i la Jorgina Yelamos amb una merescuda cinquena posició.

Campio mundial trial2Campio mundial trial1

Classificacions mundial trial.

Classificació femeni Trial

Classificació masculi equips TrialClassificació masculi Trial

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment