Que va ser de les propostes del PUSA en matèria de seguretat?

 

Arrel dels robatoris ocorreguts a l’ últim trimestre del 2015, PUSA va demanar un Ple extraordinari per tractar el tema, al mes de febrer del 2016 va fer-se una reunió a la Rectoria d’ Alfou per parlar de les propostes que l’ alcaldia presentava als veïns per pal·liar el problema. De les propostes presentades pel nostre partit, cap va ser acceptada d’ entrada i després a la reunió amb els veïns es van matisar en part fruit de la pressió veïnal.

Després de més de 3 mesos des que vàrem presentar les mesures per millorar la seguretat, enteníem que l alcaldia havia tingut temps de sobra per haver-les estudiat i per tant vam fer la pregunta pertinent al respecte.

Comparteix

1 Response

  1. Ja fa dies que volia escriure per fer les mateixes preguntes.
    És molt poc seriós no tindre cap mena de notícies per part de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment