Minut de silenci contra el terrorisme.

minut silenci 2015Cada dia sentim noticies d’ atemptats a Iraq, Líban, Síria, Egipte o Tunísia. Molta gent innocent mort per causa d’ aquesta bogeria integrista religiosa. Divendres va tocar als nostres veïns i amics de França. Un atemptat fastigós i repugnant va sacsejar la ciutat de Paris, com també ho va ser el del 11S a NovaYork i el del 11M a Madrid, i com de segur en seran els propers que vindran.

L’ ajuntament va decidir amb bon criteri fer un minut de silenci per honorar les víctimes de París, però PUSA que hi va ser present juntament amb els regidors de CDC, volia que aquest minut de silenci ho fos per honorar a totes les persones que han perdut la vida en aquests 20 anys de terrorisme islàmic, siguin de la nació que siguin, i de la religió que professin. Per a tots ells i les seves famílies els voliem dedicar aquell minut.

Varem ser molt pocs el divendres els que en vam acostar a l’ Ajuntament per solidaritzar-nos amb les víctimes, i això ens hauria també de fer pensar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment