La casa de “lloguer vacacional” del revolt de Fontalba al si del ple.

PUSA ja fa temps que està sobre aquest tema. El nostre regidor de Pungoles Jordi Sibina i el Portaveu del PUSA, Ferran Calvera, així com veïns que van assistir al ple manifesten davant l’ alcaldessa la necessitat de prendre mesures immediates per evitar aquesta mena d’ oci. Si no volem que les urbanitzacions acabin sent un referent de turisme de alcohol i sexe, al estil d’ altres municipis de la costa, caldrà fer alguna cosa.

Actualment, estem recollint totes les dades de permissos, actes policials, denúncies i aspectes legals incomplerts per tal de demanar a l’ Alcaldessa que adopti les mesures pertinents per cessar aquest tipus de negocis que pertorben la convivència a les nostres urbanitzacions.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment