Trucades sense contestar.

Al Ple extraordinari de Desembre i a la xerrada d’ Alfou de Febrer PUSA va posar sobre la taula la problemàtica de la cobertura dels telèfons mòbils de la policia local. L’ Alcaldessa ens va garantir que el problema estava resolt amb el desviament d eles trucades a un walkitalkie al que la policia derivaria les trucades. El més de març, els veïns de les urbanitzacions ens van fer arribar la queixa per la que el telèfon de la policia seguia sent no operatiu. Lamentablement, a la pregunta que varem fer al Ple de març, se’ns va dir que això havia estat un cas puntual, però el fet, és que s’ ha repetit, concretament el dia 2 d’ abril.

Us posem el vídeo de la pregunta feta sobre el tema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment