Pressupost 2024: les urbanitzacions perden gan part de les inversions.

Ja ho varem manifestar al Ple d’ octubre del 2023, PUSA no recolzaria el pressupost del 2024 si l’ augment de l’ IBI no es reflectia en un augment de les inversions a les urbanitzacions. Malgrat comunicar a l’ alcalde les propostes de despesa per a les urbanitzacions, la resposta va ser el silenci. Per aquesta raó PUSA davant l’ absència de garanties de les inversions a les urbanitzacions va votar en contra de l’ augment de l’ IBI, i això va comportar la marxa dels regidors del PUSA al govern de SAV. El temps per desgràcia ens ha donat la raó i el pressupost del 2024 no ha inclós cap de les demandes del nostre partit. Desgraciadament, ERC i PSC van votar a favor i Junts es va abstenir, per tant ens varem quedar sols defensant els interessos dels veïns de les urbanitzacions.Us posem el vídeo amb la intervenció del portaveu del PUSA a l’ hora de votar el nou pressupost municipal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment