Aprovació de l’ ordenança reguladora dels usos de l’ aigua: Sí, però no.

Estem d’ acord en que s’ ha de sancionar el consum injustificat de l’ aigua, però entenem que no es pot sancionar qualsevol consum. Els veïns que tenim un petit hort per l’ autoconsum de fruites o verdures no poden ser sancionats pel fet de regar el nostre hort, per què de fet, estem anant en contra d’ allò que prediquem, es a dir, reduïr la petjada de CO2 que comporta la producció a l’ engrós de fruites i verdures, o renunciar al compostatge casolà.

Tampoc entenem que preferim tenir unes piscines mig buides d’ aigua, que s’ aniran podrint i convertiran en un hàbitat ideal per al mosquit tigre, en lloc de mantenir-les en bon estat de salubritat. Deixar que l’ aigua de les piscines es faci malbé és fomentar l’ estalvi de’ aigua?. Entenem la prohibició d’ omplir les piscines de nova construcció o les que directament estiguin buides,però no el fet de matenir les que ja s’ es van omplir al darrer any.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment