Moció per a la rebaixa dels sous dels regidors de govern.

Des de el mes de desembre, en que ja varem manifestar el nostre desacord amb que l’ augment de l’ IBI no anés acompanyat d’ una rebaixa dels nostres sous com a regidors de govern, PUSA va proposar a tots els partits de l’ oposició que l’ augment de l’ IBI anés acompanyat d’ una rebaixa de sous de l’ equip de govern. La negativa ens va portar a deixar de formar part del govern. Posteriorment, al mes de gener de 2024 varem presentar una moció per tal que els sous de l’ alcalde i dels regidors es rebaixesin en un 50% i un 40% en relació a la darrer augment acordat al ple del mes de juliol. Aquesta moció, no va entrar a l’ordre del dia del ple, per una decisió unilateral i contraria a la llei per part de l’ alcalde, així que al mes de març de nou la varem presentar. Aquest cop si que finalment va incloure’s a l’ ordre del dia del ple del 26 de març. Malgrat ( excepte el PSC ) Junts i ERC van manifestar des de juliol de l’ any pasat que els sous aprovats eren desproporcionats i generaven una despesa que la situació financera del nostre municipi no es podia permetre, el cert és que arribat el moment de votar a favor de la moció, PUSA es va quedar sol. ERC i PSC van votar en contra de la moció i Junts es va abstenir.

Aquí podreu veure els arguments d’ uns i altres.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment