Xerrada al local social de les Pungoles organitzada per l’ Associacicó veinal de les Pungoles.

Tal i com va avançar l’ Associació Veïnal de les pungoles, el proper dissabte 26 de febrer a les 12:00h  inicíen un cicle de xerrades al local social, dutes a terme per entitats o per veïns que vulguin compartir algun tema que sigui d’interès. 

 La primera xerrada tindrà lloc el proper dissabte 26 de febrer amb la Fundació Viver de Bell-Lloc que es troba a l’entrada de Les Pungoles. Ja hem s’ ha fet la comunicació corresponent a la  llista de difusió de l’ associaciço i penjat al taulell d’anuncis el cartell adjuntat.

Esperem que sigui la primera de moltes, i que els veïns hi participin de manera activa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment