PUSA rebutja l’ agressió russa a Ucrania.

Sense entrar en els motius del conflicte bèlic entre Russia i Ucrania, a PUSA entenem que els païssos sobirans han de ser lliures d’ escollir el seu futur, les seves polítiques exteriors i interiors, amb respecte als drets humans i dintre dels paràmetres democràtics vigents. L’ agressió rusa a aquest país viola de manera absoluta la sobirania d’ una nació independent i ho fa des de l’ ús desproporcionat de la força, causant patiment i destrucció a la seva ciutadania. PUSA vol sumar-se als actes de rebuig que l’ atac rus ha generat en la comunitat internacional.Fem vots per tal que el conflicti s’ acabi ràpidament sense més vesaments de sang innocent.

Tota la nostra solidaritat amb el poble ucrainés.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment