Projecte de reforma del camí d’ Alfou per fer-lo ciclable.

La carretereta d’ Alfou de 3,5 km és una via molt transitada,hi pasen de mitjana 1.675 vehicles diariament, els caps de setmana l’ afluència de cotxes és de uns 1.100. Això fa que practicament els vianants i vehices de dues rodes no motoritzats no hi puguin fer-la servir pel perill que comporta la circulació en una carretera amb forces revolts i estreta.
El projecte demanat per l’ ajuntament de SAV te per finalitat permetre el ús dels veïns que no circulen en cotxe, i fer-ho de manera segura. En aquesta direcció també s ha encarregat un pressupost per fer un radar de tram entre l`entrada a la carretera des de Freixeneda fins a l’ entrada d’ Alfoo per Cardedeu i el Revolt de la Fontalba a Can Miret i Pungoles. Això permetra limitar la vel·locitat als 40 km/h que la via permet. A tot el trajecte, en els punts més perillossos es col·locaran reductors de vel·locitat, es repintarà la via amb estrenyments i reforç de la senyalització horitzontal i vertical, a modus del que us adjuntem.


Com podeu veure les entrades reben un tractament prioritari pel que fa a la senyalització.

A més els punts d’ estrenyment de la via van reforzats amb pilones flexibles.

Els trams de mala visibilitat estan reforçats a més amb reductors de vel·locitat.

El cost del projecte és d’ uns 300.000 eur i està subvencionat pel Ministerio de Transporte i Ferrocarriles. Aquesta subvenció ja es va tramitar y queda pendent  el projecte del radar de tram per tramitar també una subvenció.
Esperem que el proper mandat sigui una  realitat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment