Seguiment de la ruta de les màquines netejadores dels carrers.

Sant Pere de Vilamajor va engegar fa uns mesos un projecte de seguiment de les rutes que fan les màquines que escombren i netegen els carrers del municipi. D’ aquesta manera els veïns poden saben saber en cada moment quins carrers s’ han fet en cada moment i constatar si la neteja ha estat acurada o no. Aquest sistema que és públic podria fer-se ( sense publicitat ) en el cas dels cotxes patrulla de la policia local, de manera que el Sergent o Caporal tindria les dades actualitzades de les rondes de cada vehicle policial, els carres vigilats, els horaris i el temps emprat. Unes dades de consum intern d ela policia molt útils a l’ hora de millorar les rondes.

maquina escombraries SPV

Fora bo aprendre d’ altres municipis i aplicar les noves tecnologies per millorar la prestació dels serveis públics a tots els ciutadans. PUSA transmetrà la proposta a l’ Ajuntament en el proper Ple municipal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment