Resultats de les eleccions generals 2016 a Vilamajor.

Si mirem els resultats de diumenge, queda clar que ERC ha guanyat  les eleccions a Sant Antoni i que En comú podem ha estat la segona força més votada. CDC ha perdut respecte fa poc més de sis mesos prop de 100 vots i ERC n’ ha guanyat quasi 50.

Resultats Generals 2016Però si mirem una miqueta més enrere, veurem que CDC respecte de les eleccions generals del 2011 ha perdut uns 500 vots, la meitat dels 1087 vots del 2011 s’ han passat a ERC que al 2011 en va treure 284 i ara n’ ha tret 849.

Eleccions Generals 2016Si comparem els resultats d’ ERC amb els de CDC a les eleccions municipals, els Convergents mantenen o milloren en vots els resultats, i la tendència que marquen les eleccions generals i autonòmiques no es tradueix per contra a les municipals.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment