Reunió amb l’ assemblea oberta de PODEM vilamajor.

reunio volem vilamajorA finals del mes passat vàrem reunir-nos amb la regidora de Volem Vilamajor a SPV,Mercé Prat, amb l’ Olivier Vilches ( candidat de Volem Vilamajor a SAV ) i altres membres de l’ assemblea oberta.

Pel que fa a PUSA, l’ objecte de la trobada no era altra que tractar de treballar temes comuns que afecten a les urbanitzacions, com per exemple el relatiu als serveis que reben els veïns de les urbanitzacions no recepcionades, també va parlar-se del cost de l’ aigua a vilamajor i de l’ IBI. Els hi varem fer partícips de la nostra iniciativa de reduir l’ impost per tractar que l’ augment cadastral no tingués efectes sobre la butxaca dels contribuents. Va parlar-se dels refugiats sirians i de quina hauria de ser l’ actuació dels ajuntaments, de les relacions entre govern i oposició, etz.

A la resta de la reunió simplement ens vam limitar a escoltar ja que malgrat ser una assemblea oberta, els temes tractats eren propis de Sant Pere. Finalment ens vam emplaçar a trobar-nos cada 3 mesos per fer una posada en comú. La reunió va desenvolupar-se en un ambient molt cordial.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment