FM de Sant Antoni, res a canviat amb ERC.

Fa un any, i amb ocasió de les FM d’ estiu a SAVPUSA va mantenir una reunió amb la nova regidora de cultura d’ ERC per tal que alguns dels actes de la FM del 2016 es fessin a les urbanitzacions. Se’ns va comentar que malgrat no poder-ho recollir per la urgència de temps per aquelles festes, si que varen mostrar la seva predisposició a que les del 2017 fossin una miqueta més descentralitzades. No varem demanar quotes, ni exigir res, simplement que dels 47 actes programats alguns es fessin a les urbanitzacions. Un concert de música de cambra a la Rectoria d’ Alfou, un campionat de tenis a Pungoles, o un dinar popular a Can Miret, per exemple.). Bé tots heu llegit el programa de les FM, 5 dies de festa, 47 actes programats i cap menció a les urbanitzacions. Un cop més per aquest ajuntament, el municipi és el poble i res més. Seguirem pagant la festa dels altres sense dret a participar-hi, mentre altres seguiran dient que som poble, que som veïns de primera, que….bla, bla, bla…

FM SAV 2017

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment