La Pick Up de PC s’ equipa amb equips d’ extinció d’ incendis.

Durant els mesos de juny i juliol, la regidoria de Seguretat Ciutadana que és la responsable del cos de Protecció Civil i d’ acord amb les necessitats del cos, va procedir a l’ aquisició d’una moto bomba i dipòsit de 450l per a la seva instal·lació al vehicle nou de PC.

L’ adquisició d’ aquests dos elements tenien per objecte preparar la campanya d’ estiu i els esdeveniments de la festa major on podien produïr-se riscos d’ incendis.

Al mes d’ agost va instal·lar-se pels propis voluntaris a la Pick Up per tal de donar la màxima seguretat als veïns durant l’ itinerari del correfoc. La instal·lació va anar a càrrec dels propis voluntaris, i ens permetrà extingir petits focus d’ incendis i fer primeres intervencions. Gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona, una part del cost ha estat a càrrec de l’ esmentat organisme.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment