Escrit del PUSA al butlletí municipal de juliol de 2017

Escrit PUSA ag 2017 SAV

Comparteix

2 Responses

  1. Molt bé, agraïr-vos les tasques q esteu fent en relació a les peticions fetes pels veïns afectats. Gràcies, de veritat, per la vostra implicació! Volia afegir que hi ha també parcel.les amb piscines “abandonades” amb aigües estancades q fa q proliferin mosquits, granotes i tot tipus de bitxos i l Ajuntament hauría de prendre també mesures… Salutacions!

    • Gràcies a tu Iria per les tevés paraules. Certament, el tema de les piscines abandonades és un problema per la proliferació del mosquit tigre sobre tot. Preguntarem a la técnica de medi ambient si la neteja de les parcel·les inclou també la de les piscines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment