Intent d’ okupació al C/Magnòlia.

Policia MagnoliaEl passat 26 de febrer una veïna del C/Magnòlia ens informava que a les 9:00h del matí s’havia ocupat una casa veïna a la seva. Ella mateixa va trucar als mossos que van personar-se al lloc dels fets juntament amb la policia local. Es va aixecar una diligència o atestat i segons hem pogut saber, se’ls va emplaçar a declarar el mateix dia per la tarda.

Des de PUSA, es va recabar informació policial i vàrem procurar informar els veïns de com estaven els fets. Hem de dir que la policia local i els mossos van actuar amb diligència i que ja per la tarda, ens informaven que els okupes havien marxat.

Sembla clar que si la propietat no hi posa mesures disuassòries com s’ha fet al carrer Canigó de Les Pungoles, tindrem de nou un problema similar. Caldria, al nostre parer, que l’Ajuntament signi convenis amb les immobiliàries i bancs per tal d’impedir facilitar l’ocupació de les vivendes del municipi.

PUSA vol remarcar, que no estem en contra que la gent que ha perdut la seva vivenda n’ocupi una d’un banc o immobiliària que no en fa cap ús. Molts de nosaltres faríem el mateix si els nostres fills no tinguessin un sostre on dormir i guarir-se del fred. El problema és que sovint, les cases ocupades no ho estan per famílies que busquen refer la seva vida, si no per brètols que no respecten les mínimes normes de convivència i que perturben la pau de la resta de veïns. No podem posar a tots els okupes dins el mateix sac.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment