No tots som iguals per aquest ajuntament.

Els que vareu llegir la noticia sobre l’ anunci que de les Festes majors de les Pungoles va fer l’Ajuntament, sabreu que va anunciar-se el programa d’ actes el dia abans que comencessin les festes de la urbanització, i en el cas de les d’ Alfou amb 4 dies . Doncs bé, les FM del poble s’ han anunciat amb 15 dies d’ antel-lació, la qual cosa sembla prou raonable, però fa que pensar si aquest ajuntament te la mateixa diligència quan es tracta de anunciar les FM de les urbanitzacions. A nosaltres no ens ho sembla i més quan la sardinada amb havaneres del proper dissabte a les Pungoles va penjar-se el dia 22 d’ agost malgrat haver rebut el cartell una setmana abans.

Face ajunt FM 2017

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment