Vestuaris de les piscines de les Pungoles.

Aquest estiu, molts veïns  de les Pungoles i Can Miret han anat a banyar-se a les piscines municipals de les Pungoles, la calor apretava i l’ ambient del bar i les instal-lacions esportives convidava a remullar-se amb la família. Un veí que hi va anar un parell de cops, va enviar-nos unes  fotografies on podia veures els dos vestuaris per canviar-se d eroba i possar-se el banyador. En un hi havia un petit banc de fusta, cap penjador, cap paperera, cap cadira. A l’ altre, no hi havia ni banc, per tant havies de treure’t el pantalò i la camissa i fent equilibris per que no caigués al terra, posar-se un mateix amb l’ altra mà lliure, el banyador. No es de rebut.

Al arribar a les piscines, sols hi havien 7 tumbones ( a les piscines del poble n’ hi han 40 ), que com es lògic sempre estaven ocupades. En definitiva, no creiem que els veïns que anem a disfrutar d’ un equipament municipal haguem de tenir menys o pitjors serveis pel fet que estiguin a els afores del núcli urbà.

Vestuaris Pungoles

Comparteix

1 Response

  1. Hola,he ido muchos año a esta piscina y es el primer año que he alucinado!un socorista mal educado,unos vestuarios que no son vestuarios! Todo por el mismo precio que la de Sant antoni de vilamajor pero con muchísimo menos! No me parece normal!
    Una amiga a tenido que hacer un escrito (estancia) al ayuntamiento… pero como siempre todo quedara en nada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment