Cartells Junts pel siVolem Vilamajor va penjar el mes passat uns cartells anunciant unes xerrades sobre el refugiats sirians. No ho van comunicar per escrit a l’ ajuntamentho van fer verbalment. L’ Ajuntament de SAV va demanar que la comunicació fos per escrit, però com que l’ acte es feia e l’ endemà, Volem Vilamajor no la va formalitzar per què no hi havia temps material per obtenir l’ autorització. L’ Ajuntament segons l’ ordenança de civisme va retirar els cartells i pancartes que anunciaven l’ acte. Res a dir.

L’ Ordenança de civisme diu clarament que les associacions que vulguin penjar cartells o pancartes, obligatòriament han d’ informar per escrit ( mitjançant instància ) a l’ ajuntament, indicant el lloc, la data en que es penjaran els cartells i la duració de temps en que romandran penjats.

Doncs bé, ja ha passat un mes des de les eleccions a la Generalitat de Catalunya, i a les urbanitzacions encara tenim els cartells penjats. Al poble si que s’ han recollit, però  a les urbanitzacions no. Molta diligència i escrupolositat per fer complir la llei a la resta, però fer la vista grossa amb els propis.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment