Una nova demanda del PUSA es farà realitat.

L’ any passat, amb ocasió de l’ elaboració dels pressupostos municipals del 2018, PUSA va proposar com a inversió urgent, que el camí d’ Alfou que uneix Sant Julià i el poble de Sant Antoni fos pintada per evitar possibles accidents al no estar delimitats els carrils de marxa dels dos sentits. El camí rural suporta una densitat de circulació de quasi 2.000 vehícles diaris i calia fer una actuació per millorrar-ne la seguretat viària. Aquesta proposta va ser recollida per l’ equip de govern i ara serà executada. Felicitem als partits polítics de SAV amb responsabilitats al govern, per haver escoltat i fet efectiva la nostra petició, petició que des de fa molts anys anem demanant en cada ple.

cami d' alfou pintat

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment