Nota d’ aclariment al desgavell informatiu sobre el gas a Pungoles.

Gas Nat

 

 

 

 

 

 

 

 

No hi ha qui s’ aclari. El dia 3 de març, vàrem demanar a l’ Ajuntament que informés els veïns de les Pungoles sobre com s’ havia de fer per passar del gas propà al gas ciutat ( gas Natural ), amb dades clares, passos concrets a seguir i davant qui. La resposta que ens ha fet arribar l’ ajuntament ( una setmana més tard ) ha estat un pdf de informació genèrica de 34 pàgines. Sembla lògic pensar que la nostra petició volia aportar llum als veïns, no fer un postgrau sobre la instal·lació del gas natural. Una informació breu, clara, concisa i amb un parell de telèfons de contacte no ja d’ atenció al públic general, si no del responsable d’ àrea que porta les Pungoles.

Aquí us posem el pdf per si us pot ajudar, malgrat sabem que l’ AAVV està intentant fer la feina que altres no ha fet per desídia o manca d’ interés.

Documentació annexa d’informació relativa al gas natural a Les Pungoles

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment