Baixmonseny.info i El nou 9, recullen la baixada de l’ IBI.

Noticia el 9 Nou IBI

 

Quan una força política presenta una moció que beneficia a tots els veïns, picant pedra dia a dia, sense tenir els mitjans de l’ equip de govern, just és reconèixer el merit de qui ha fet la proposta, i en tot cas agrair a tots els partits del consistori que hagin recolzat la iniciativa presentada al Ple. Manifestar al diari que ells ja tenien previst una rebaixa de l’ IBI, i que la que ells han fet, era encara més gran que la proposada pel PUSA,( “nosaltres la tenim més grossa” ) és una mica miserable. El primer augment de l’ IBI va ser al 2014, el següent al 2015, amb un total de més del 15%. Per tant l’ ajuntament de Convergència ha tingut un any i 9 mesos per modificar l’ impost. Dir ara que ells ja ho havien pensat abans i que baixaran l’ impost,en lloc del 1%, el 0,96% és voler apropiar-se del treball d’ altres, o tractar de desmerèixar-nos. En fi, així és Convergència.

Mocio IBI Baixmontseny.info

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment