El regal del Dumper.

Sortia al web de l’ ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor la noticia que l’ ajuntament havia cedit un Dumper a l’ Entitat d’ Alfou. Veient la noticia semblava que la cessió era una inversió més enllà de la subvenció que atorga cada any l’ Ajuntament. En veure després el conveni entre l’ Entitat i l’ Ajuntament varem veure que el “regal” anava a campte de la part de la subvenció anual. Es a dir, que si a l’ Ajuntament el Dumper li va costar 14.ooo eur, i que per tant la subvenció a l’ EUC , ja no seria de 111.000 eur, si no de 97.000 eur. La nostre queixa venia motivada per la manera de publicar la noticia al web, sense fer cap referència a que el cost del Dúmper anava a càrrec de la subvenció futura.

Dumper from PUSA on Vimeo.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment