Canvi de canonades i rajoles a Alfou.

La Junta d’ Alfou, fa temps que està fent un esforç s’ inversió en la millora de la xarxa d’ aigues d’ Alfou. La raó és ben senzilla, a més fuites i pèrdues de cabal, més ens costa l’ aigua i deixem d’ ingressar uns diners per un aigua que es perd sense arribar a les llars dels veïns. Per tant, aquesta aigua no es factura. Les pèrdues per aquest concepte son aproximadament d’ un 25% del total. A més, Sorea ens cobra uns imports força elevats en concepte de manteniment ( reparacions de fuites per exemple ) per tant una millora de la xarxa és un estalvi important.

Recentment, la brigada d’ obres ha iniciat la substitució de les canonades de l’ Avda d’ Alfou amb el C/ Mirador, així com al C/ Magnòlia. La brigada aprofita a l’ hora per canviar les voreres.

Carrers Alfou arrankats

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment