Escombraries a les Pungoles. Incivisme 2.0

Els veïns de les Pungoles venen denunciant el comportament incivic dels okupes del c/ Montnegre. Sembla ser  que deixen les escombreries fora dels contenidors i que no segueixen la recollida porta a porta. La solució, davant les queixes dels veïns, ha estat que l’ Ajuntament ha enretirat els contenidors carrer amunt, de manera que ha traslladat la problemàtica a altres veïns. El problema be de lluny i te difícil solució un cop consumades les ocupacions i iniciada la via judicial, lenta i costosa.

Fa un parell d’ anys varem proposar un àrea d’ emergència a les Pungoles i retirar tots els contenidors, però tampoc va ser la solució. Seguirem buscant fórmules per resoldre el problema.

Ecombreries Pungoles

Comparteix

3 Responses

  1. Primer es te que comprovar que son el “okupes”, no en tenim cap prova, i no es pretén molestar a altes veïns, el problema esta a tots el municipis, l’incivisme ens colapsa!!!! però repeteixo no es pot assegurar qui es.

    • La prova és que els mateixos okupes ho han reconegut. Se ls hi ofereix la recollida porta a porta tot i que no paguen impostos i per no molestar se en treure-la els dies que toca les tiren davant de casa dels altres veïns. Diuen que no tenen diners per comprar un cubell però sí gaudeixen d altres bens no necessaris.

      Ara els ampara (injustament) la Llei però encara hi ha menys justificació per l incivisme i molestar als veïns que amb molt esforç paguen els seus tributs. A tothom ens agradaria aixecar- nos a les tantes, no treballas i viure gratis!!

  2. exacte!! yo e vist de primera maa, furgonetes y cotxes que aprofiten per llençar escombraires i culpavilitzar els okupes de tots els problemes que concurreixin….i aixo tampoc es…..
    yo la solucio que donaria es mes facil, posar contenidors d’ escombraires!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment