Fa uns dies un comercials d’ Endesa, degudament acreditats han visitat els veïns de les urbanitzacions oferint-los uns descomptes a la factura. Pel que sabem, mitjançant el  concepte anomenat CUPS ( identificació del número de suministre ) poden saber si paguem de més a la factura. Segons ens van informar, el domicili de la seu social determina un increment de la factura en concepte de cost de les xarxes de transport i distribució. Així doncs solament l’ empresa distribuidora de l’ electricitat amb seu a Barcelona ( fecsa ) permet estalviar-se aquest concepte que puja 13,46 Eur, i també els impostos aplicats. En resum, el cost del nou contracte era d’ un 8% inferior.

Endesa

Fetes les oportunes averiguacions, i després de parlar amb Endesa i Iberdrola, ens han comentat que d’ aquest dos conceptes en cap cas depenen el preu a pagar, i que tant el cost de la distrubució com els impostos afegits son immutables i no depenen de la companyia distribuidora.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment