Reunió a SPV per informar del nou accés a SAV.

El dia 03 de març, al local de la Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor, va celebrar-se una reunió per explicar als veïns de Sant Pere quines restriccions hi hauria per accedir a SAV des del camí de la Farinera. La proposta no és altre que desviar el trànsit per Can Derrocada, no permetent que com fins ara els veïns del C/ Pau Casals de SAV seguissin suportant tot els trànsit rodat. Sens dubte, si finalment és aquesta la decisió adoptada, no podem més que clamar al cel davant tan gran injustícia i solució absurda i poc adient amb un sentit raonable de la mobilitat. PUSA presentarà al darrer Ple una sèrie de propostes alternatives que de segur son més raonables que les actuals. PUSA no deixarà els veïns de Can Vila a l’ estacada, i més després d’ haver lluitat tant per aconseguir la millora de la Farinera, i l’ accés a SAV per aquesta via rodada.

Ruta Can derrocada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota aclaratoria: La reunió no va ser convocada per parlar d’ aquest tema, si no dels Pressupostos participatius. Malgrat en el torn de precs i preguntes va preguntar-se sobre la polèmica plantejada amb el canvi de ordenació dels carrers.

Comparteix

3 Responses

 1. Bon dia, sóc en Joan Garcia, primer tinent alcalde de Sant Pere.
  Des de Sant Pere agrairíem que la informació que doneu fos més veraç i més contrastada.
  La reunió del dia 3 de Març del 2017, va ser, exclusivament per presentar els pressupostos participatius i així ho varem fer amb els veïns i veïnes que van venir.
  El fet, va ser, que van venir dues veïnes i van preguntar al final de l’exposició per part dels regidors i de l’Alcaldessa, pel tema de les possibles restriccions a la Farinera.
  L’Alcaldessa per deferència als veïns i malgrat no ser el tema que és tractava, va fer cinc cèntims del tema, deixant clar des del primer moment que ha quedat tot aturat a l’espera de trobar una solució més adient.
  hauríeu de ser més curosos amb temes com aquest que generen confusió i les informacions no contrastades en generen més encara.

  • Tens tota la raò. Una veïna de Sant Pere ens va informar de la reunió, i ens va dir que el tema ha tractar era aquest. Les coses com siguin. Des de la nostra responsabilitat, hem de demanar-vos disculpes. D’ alta banda, ja sabeu que ens teniu pel que calgui per resoldre el problema que se’ns planteja.
   Gràcies.

 2. Espero que l’Ajuntament de sant Antoni no ens faci aquest despreci als veins de Can Vila que som del seu Municipi , sino ja posats, que els hi cedeixi a Sant Pere tot Can Vila i no s’aprofiti dels nostros impostos ja qeu sembla que son mes importants per a ell els veins del nucli que nosaltres. Ja em sembla fort que tallin el transit i que ens marquin als que poden i al que no poden pasar, pero que no permetin el pas pel municipi a veins que som i paguem al municipi em sembla vergonyos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment