Gisa licita el control de qualitat de l’ ampliació del Ceip Joan Casas.

Segons publica ABM l’ empresa pública GISA ha tret ha concurs el contracte de serveis per l’ assistència tècnica per al control de qualitat de les obres d’ ampliació i reforma de la nostra escola. El concurs expira el 20 de juny d’ enguany.
Les obres d’ ampliació de l’ escola Joan Casas, ja van ser adjudicades el passat 23 de novembre de 2010, concretament a l’ empresa DECO S.A i per un import de 735.000 euros. El calendari previst determina que cap al mes de Setembre de 2011, l’ ampliació ha d’ estar ja finalitzada.
Aquesta noticia contradiu en part les informacions que des de l’ Ampa i la direcció del Centre ens havien arribat. Com a membre de l’ Ampa, em consta que el projecte d’ ampliació esta aturat per manca de finançament, i de fet a data d’ avui, les obres no han començat.
Desitgem que finalment l’ ampliació sigui una realitat per a finals del 2011 i que els mals auguris, hagin estat tan sols això.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment