Contenidors a Les Pungoles.

La Rut Roig, veïna de Les Pungoles ens va enviar fa uns dies una fotografía que va fer a l’ entrada de Les Pungoles amb el següent comentari:
És impressionant que la gent ja tiri WC a les escombraries, una vegada hi havia fins i tot sofas vells… I mira que és l’ENTRADA, a la urbanització. Si no estigués tot deixat com està alguns ja no s’atrevirien…
Per les escombreries ara fan coses que estan molt bé, com deixar-les tancades rera mampares de lames de fusta o inclús soterrades, farem fotos d’altres llocs que ho tinguin solucionat a veure si els hi donem idees….

Entenem des de el PUSA que no sempre es pot exigir a l’ Ajuntament que mantingui nets els contenidors d’ escombreries si nosaltres no posem també de la nostra part. Certament el tema de la neteja de les urbanitzacions be de lluny, però mentre l’ Ajuntament no posi fil a l’ agulla hauriem de colaborar tots a mantenir els espais comuns nets; i més tractant-se de les entrades a les nostres urbanitzacions, ja que donen una imatge molt negativa d’ aquestes.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment