Enquesta: quins són els principals problemes de la vostra urbanització?

Volem saber el vostre parer per tal de desenvolupar el programa del PUSA, així que esteu convidats a dir la vostra opinió.
Podeu respondre via comentari.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

3 Responses

 1. Hola, dono la meva opinió com a veïna de Sant Julià del Fou:
  1.Manca de serveis municipals
  2.transport públic
  3.boreres en mal estat
  4.asfalt amb sots
  5.fuites d’aigua i talls subministrament
  6.parcel.les deixades
  7.containers i deixalles
  8.velocitat de cotxes i motos
  9.deficiències enllumenat
  10.estat xarxa clavegueram
  11.manca de seguretat
  12.soroll

  Gràcies per la vostra iniciativa.

 2. Com a veï d’Alfou m’agradaria:

  -Un model d’autogestió descentralitzat per a la urbanització (els veïns d’Alfou treballant pels nostres interessos). Això no vol dir necessàriament que ho haguem de fer tot, moltes tasques juntament amb l’Ajuntament.

  -Pacificar més el transit (carrers ‘tallats’ al pas de vehicles, només per bicicletes i veïns). Fer una xarxa de carres/camins ‘pacificats’ que uneixi SAV/Llinars/Cardedeu (potser el cap de setmana i estiu) que ens ajudi a reduïr la dependència del cotxe i de rebot ens ajudi a estar més sans. La inversió podria ser petita per a realitzar aquest projecte.

  -Projecte de Cooperativa de consum de productes produïts a granjes veïnes que ajudi al pagès rediïnt els intermediaris i ens doni als consumidors productes ecològics/econòmics i minimitzi els residuus que generem (recollida de residuus més econòmica).

  -Projecte social d’escola bressol autogestionada per cada urbanització. Minimitzant el transport escolar, fins i tot eliminant-lo, fet molt importat en les etapes primerenques del creixement dels infants. Posibilitant nous llocs de feina a les urbanitzacions. En aquest sentit ja hi ha iniciatives a la comarca que ens poden servir de referència i ajuda (ex: http://www.espaiinfants.org)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment