Humilitat i realisme com a carta de presentació del PUSA.


El passat dia 21 de Gener de 2011, l’ Actualitat del Baix Montseny va plasmar per escrit a les seves pàgines, la valoració que de la reunió feta per el PUSA el passat divendres dia 14, va fer la seva enviada especial.
Destaquem el titular de la notícia que reflecteix molt bé el tarannà del nostre partit: Humilitat i realisme com a crata de presentació del Patrit de les Urbanitzacions de Sant Antoni.
La nota informativa del diari recull aquelles manifestacions que el dia de la reunió van ser les més destacades desde una perspectiva política, malgrat a la reunió es parlés també de temes organitzatius.
Així destaca com a opinions més representatives les següents:
“més que un partit polític , PUSA pretén ser un moviment veïnal.”
“Hem de ser realistes i no prometre allò que no podrem complir.”
De fet, des de el PUSA volem destacar que la trobada no tenia per objecte fer una presentació ofiacial del partit, si no més aviat una reunió amb aquells veïns de les urbanitzacions que ens havien demanat participar d’ una manera més directe en el projecte.
La presentació va còrrer a càrrec del Gabi Alonso i en Ferran Calvera que mitjançant un power point va reflectir amb imatges i text la curta però intensa vida del nostre partit així com la situació individual de cada una de les urbanitzacions del municipi amb els seus problemes i les seves posibles solucions.
També constata la notícia la voluntat que té el partit d’ obtenir un gran resultat, de manera que poguem ser decissius a l’ hora de formar el govern local. Però això ja no depén de nosaltres si no de tots.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment