Tret de sortida a les eleccions municipals de 2011.

El passat divendres dia 14 va sortir publicat a l’ Actualitat del Baix Montseny el calendari electoral dels propers mesos fins la cita amb el dia de les votacions que segurament seran el dia 22 de maig.
La informació feia referència també a com estan les coses dins dels municipis en quant a l’ elaboració de les llistes electorals, i en relació al poble de Sant Antoni, es feia reso de la divisió entorn a ERC i l’ aparició del nostre partit, PUSA.
Les eleccions seran convocades a finals de març, i la campanya s’ iniciarà el 6 de maig, es a dir tres setmanes abans de les votacions.
Finalment el dia 5 de juny es formaran els nous ajuntaments i s’ escollirà nou alcalde.
Com veieu, tenim uns mesos de molta feina a fer. Acabar de perfilar el nostre programa, tancar les llistes electorals, preparar els diferents actes de campanya, i el que és més important, seguir difonent el nostre projecte entre els veïns de les urbanitzacions.
Esperem comptar amb tots vosaltres per tal de assolir un gran resultat.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment