Per fi ens han fet cas!!!!

Nous senyals indicadoesDes de abans de les eleccions del maig, PUSA va demanar que des de SAV , poble, es pogués arribar a les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor, de la mateixa manera que es podia fer des de la rotonda de la carretera de Cànoves a Cardedeu o des de la rotonda de Llinars. Finalment, després de denunciar-ho al nostre web, i demanar-ho activament al Ple Municipal, l’ ajuntament ens ha fet cas. Ara, per , el nostre ajuntament ens dona el mateix tracte que Llinars i Cardedeu pel que fa a les indicacions de com arribar a les urbanitzacions. La noticia òbviament no diu qui va demanar i denunciar la situació de discriminació envers les urbanitzacions, però els veïns que son prou intel·ligents saben de que va partir la demanda.

Aquí teniu l’ enllaç on demanàvem igual tracte pel nostre ajuntament, respecte dels municipis veïns.

http://pusa.cat/2015/04/no-existim-per-aquest-ajuntament/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment