No existim per aquest ajuntament.

Cartell Can Miret Pungoles poble 2Sense rastre d’ indicadors cap a les urbanitzacions. Com es pot arribar a Alfou a Can Miret o Les Pungoles des de el poble? Per què el cartell que indica el desviament a Can Miret està just al camí que condueix a la urbanització i no pas abans? Com és possible que hi hagi una indicació a Llinars, per arribar a Alfou just a la rotonda del gimnàs i també a la de Cardedeu per anar a Les Pungoles i en canvi cap al nostre poble, municipi al que pertanyem?

Ens hem pres la llibertat d’ afegir un nou rètol a l’ indicador actual on hi hauria d’ haver l’ indicador de com arribar a les urbanitzacions. Podeu veure afegit a les fotos on i com hi haurien de ser-hi. Esperem que prenguin nota ara que queda poc més d’ un mes per les eleccions.

Cartell Can Miret Punfgoles Poble

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment