Incivisme: una xacra a les Pungoles.

Incivisme Pungoles 2015El passat 11 d’ abril, un veí de Les Pungoles, A.Cano, enviava per via del grup de whtasapp una foto de l’ estat del punt d’ emergència de la urbanització de les Pungoles. El 10 d’ abril, l’ Ingrid per el mateix mitjà denunciava també la mateixa situació, i en Josep Costa publicava una foto d’ una làmpara tirada al carrer tocant a les pistes esportives. Sens dubte, l’ incivisme campa sense control per la urbanització i cal possar-hi remei. Per exemple possant càmeres als recintes de recollida selectiva o més control policial, també caldria que la gent posés de la seva part i penses a respectar l’ entorn de tots.

Incivisme pungoles 2 2015

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment