Programa Electoral

PUSA (Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni) va néixer al 2010 per donar visibilitat a totes les veïnes i veïns que viuen a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor, defensar els seus interessos i donar resposta a les seves necessitats específiques.

En aquesta línia, durant el passat mandat on, gràcies a tots ells, vam poder formar part de l’equip de coalició de govern, hem portat a terme desenes d’actuacions per millorar la vida de les persones que viuen a les urbanitzacions: des de la creació d’una Regidoria específica de Urbanitzacions, a l’augment de les inversions, l’arranjament de voreres i carrers, la instal·lació de càmeres de vídeo vigilància, l’augment dels controls policials, la instauració del servei del Transport a Demanda o l’apropament dels actes culturals i festius a cada una d’elles.

Cal dir, però, que moltes de les polítiques portades a terme per PUSA (en matèria social, medi ambient, mobilitat, seguretat, civisme…) no només beneficien als habitants de les urbanitzacions sinó al conjunt de tota la població de Sant Antoni.

Creiem fermament que urbanitzacions i nucli han de formar part d’un tot. Totes les veïnes i veïns de Sant Antoni formen part del nostre projecte i seguirem treballant per millorar les condicions de vida de tothom i fer del nostre poble un lloc encara millor per viure.

En aquest sentit, us presentem les principals línies d’actuació en les que basarem el nostre programa polític pel següent mandat.

Tots units fem poble!

 

Comparteix