Participa

Nota Prèvia: tots els comentaris, independenment del seu ideari, seran moderats pels administradors del blog seguint un protocol de seguretat i correcció abans de ser publicats.

El PUSA, no deixa d’ésser un partit al que el nom li  fa justícia.

No sols estem davant de les sigles del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni, si no que també estem davant d’un partit petit, fet amb pocs mitjans i recursos, una “puça” enfront els grans partits estatals. Som un partit petit amb una GRAN fita!!!. Busquem el millor per les nostres urbanitzacions, i aconseguir sortir endevant amb més recursos i més presència dins de l’Ajuntament, per defensar els nostres drets com a veïns del municipi de Sant Antoni de Vilamajor.

Així que necessitem la vostra ajuda, sobretot amb la vostra veu i la vostra participació, per tal de donar-nos a conèixer entre els nostres veïns, i aconseguir l’objectiu de tornar a arribar a l’Ajuntament en les eleccions municipals del 2023, per seguir millorant i defensant el que és nostre des de dins del consistori.

Podeu apuntar-vos per tal d’ ajudar-nos en tot allò que estimeu oportú, segons la vostra disponibilitat de temps i mitjans. Des de difondre mitjançant el boca-orella ,escrivint les vostres opinions al blog, o apuntant-se a  les llistes del partit. Tota la vostra ajuda serà útil i ben rebuda per fer, pas a pas, més gran el PUSA i els seus objectius, els nostres objectius, els objectius de TOTS els veïns de les urbanitzacions.

Comparteix