Qui som

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) és un partit lliure, independent i sense cap etiqueta política concreta.

El nostre únic objectiu i raó de ser és millorar les condicions de vida de tots els veïns i veïnes de Sant Julià d’Alfou, Les Pungoles, Can Miret i Can Vila. El poble i tots els seus veïns són part del nostre projecte perquè urbanitzacions i nucli no poden viure d’esquenes, sinó que han de formar un tot.

Fundat a l’octubre de 2010, PUSA és un partit d’àmbit municipal. No tenim lligams amb cap formació nacional, comarcal o provincial i, per tant, no rebem directrius de cap mena.

PUSA no es va crear per defensar ideologies, creences o doctrines, sinó els interessos de la gent que vivim a les diferents urbanitzacions i que sovint tenim problemes comuns en totes elles.

Treballem per rendibilitzar els serveis i les infraestructures i per a assolir unes subvencions dignes i adients amb la importància que, per raó d’habitants, han de tenir les urbanitzacions i els seus veïns.

Convidem a tots els veïns a fer vostre aquest projecte i que ens feu arribar les vostres consultes, peticions, propostes i suggeriments a info@pusa.cat

Comparteix