Ampliació de l’ horari del serveis de transport a demanada.

Aquest mes d’ abril s’ han signat dos acords amb dos taxistes de Vilamajor per tal de ampliar el servei del Transport a Demanda. Els dos taxistes es repartiran els dos torns del nou servei, a partir d’ aquest mes  l’horari serà de 7 a 17 h i les reserves s’han de continuar efectuant amb 24 h d’antelació trucant al telèfon gratuït 900 696 566.

Des de l’ ampliació del nombre de parades a les urbanitzacions durant aquest mandat, la regidoria de urbanitzacions va ampliar el seu nombre de 4 a 20, a més de la nova parada del Centre de Salut de SAV. Les darreres dades del 2022 demostren l’ éxit de la iniciativa, apropant el servei a tots els veïns de les urbanitzacions.

Esperem seguir consolidant el servei el proper mandat, ampliant-lo i  millorant-lo.

TAD

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment