Meses electorals a les urbanitzacions.

Meses electorals a les urbanitzacions.

Fa ja més de 2 anys que venUrna copiaim demanat que es pugui votar a les urbanitzacions, o al menys en alguna d’ elles. Al 2015 se’ns va dir que a les eleccions europees i generals podria votar-se. Com que ja ho hem demanat molts cops via prec, PUSA va presentar una moció al respecte. L’ equip de govern va argumentar motius tècnics i d’ espai per ubicar les meses i el col·legi electoral, a més de problemes de cens no imputables a l’ ajuntament, que dificultavn que finalment es pogués votar als espais disponibles a les nostres urbanitzacions. PUSA va demanar quines gestions s’ havien fet davant els organismes oportuns per fer realitat que es voti allà on vivim; a la qual cosa no se’ns va concretar res. Pel que hem pogut saber, tots els col·legis electorals han d’ estar en planta baixa, i l’ únic local que tenim a les urbanitzacions amb prou superfície no compleix els requisits a la planta baixa. L’ Ajuntament està estudiant vies per poder fer realitat que finalment es pugui votar a les urbanitzacions, pel que respecte a PUSA, pot comptar amb nosaltres si així ens ho demanen per tal de buscar solucions.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment