De nou sense policia a SAV.

Fa quatre mesos, al ple del mes de maig, havent-se convocat dues places de funcionari per a la policia, el nostre partit va demanar insistentment a l’ alcaldessa que tingués en compte la possibilitat que en el cas que alguns dels 4 agents interins  acabesin assolint la plaça per oposició i anesin  a l’ academia de polica a partir d’ octubre, s’ obrís una convocatòria per cobrir amb agents interins la previssible marxa dels dos agents de la policia local de SAV. No se’ns va escoltar, i malauradament s’ han complert els nostres auguris. De fet, encara han empitjorat. Un agent que va tornar d’ una comissió de serveis va demanar fa 3 setmanes l’ excedència, i un altre agent, va posar-se de baixa, de manera que a dia d’ avui, la policia a passat de tenir 12 efectius a tenir-ne 8. Amb aquest efectius és impossible cobrir el servei durants els set dies de la setmana i les 24 hores diàries. Mentre, es busquen a corre cuita nous agents per cobrir la manca d’ efectius. A més, i de manera totalment arbitraria i discriminatòria, els agents que van anar a l’ ecola no tindran dret a cap dieta, malgrat haver-se oferit a treballar tots els caps de setmana ( els dies que no tenen escola) per tal de no perjudicar més el servei, dietes que en totes les ocasions anteriors si s’ ha pagat.

Aquí teniu l’ explicació de tot plegat.

Un saludo.
Ferran Calvera

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment