Nova Okupació a Alfou.

 

La setmana passada va produir-se una nova ocupació a Alfou, concretament al Passatge Camèlies. Una vivenda en mans del banc va ser ocupada per tres joves. A dia d’ avui, segueix estan ocupada. Lamentablement, malgrat demanar reiteradament a l’ Ajuntament que es requereixi als bancs per tal que instal·lin mesures anti-ocupació, sempre arriben tard i no sembla que sigui una prioritat de l’ equip de govern.

PUSA va demanar ja faOcupacio pssatge camelies mesos que l’ ajuntament s’ adreces a tots els bancs propietaris de cases buides, per tal que apliquessin elements per evitar l’ entrada de persones. Com que no ens van fer gaire cas, fa un mes varem presentar una instància preguntant quantes cases estan en aquesta situació. Esperem que no sigui massa tard i pugui tornar-se a la normalitat.

 

Comparteix

1 Response

  1. A les Pungoles en tenim mínim tres ocupades i tres més que s’ha evitat en les últimes setmanes. De fa un mes hora demana a alcaldessa i no hi ha resposta. La policia Local tampoc sap què dir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment