Gas Natural a les Pungoles

Hem observat que entre els veïns de les pungoles hi ha moltes dubtes sobre com donar-se d’ alta o realitzar la connexió a la xarxa de gas ciutat que s’ ha canalaitzat a la urbanització. Pel que l’ AAVV ha anat informant, sembla que s’ han de fer dos passos previs a connectar-se a la xarxa, un és la posada al dia dels cens trucant a ICISA , i després fer el canvi un altre empresa anomenada RARSA. La setmana passada hem presentat una instància per tal que l’ ajuntament informi als veïns de quins son els passos a seguir i quina empresa se’n carrega de fer l’ alta i si cal la connexió fins a la pròpia vivenda.

Aquí teniu el que hem demanat. Qualsevol informació que rebem, la comunicarem a l’ AAVV per tal que sigui d’ utilitat per a tothom.

Instància gas 2018 2

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment