Els veïns de les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor s’uneixen contra la inseguretat

Una seixantena de veïns i veïnes de les quatre urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor es van reunir el passat divendres 15 de gener per debatre sobre la sensació d’inseguretat creixent. Els darrers robatoris en diferents cases de Can Miret, Can Vila, Les Pungoles i Sant Julià d’Alfou, i davant la passivitat de l’Ajuntament, han fet que els veïns s’unissin per buscar mesures contra la inseguretat.

L’assemblea va començar amb una exposició del regidor del PUSA Ferran Calvera sobre els fets delictius ocorreguts en els darrers anys, i les mesures preses pel consistori. Calvera va continuar exposant quines mesures havia presentat el PUSA a l’equip de govern, entre les que destacaven controls policials estàtics a les entrades de les urbanitzacions, instal·lació de càmeres de videovigilància, distintius pels vehicles dels veïns i veïnes, grups de whatsapp administrats per la policia, entre d’altres. Recordem que l’equip de govern, en el ple extraordinari sobre la seguretat celebrat a petició de PUSA i CanVi el passat 23 de desembre, va indicar que PUSA no havia presentat cap proposta al respecte, malgrat en va presentar vint-i-quatre.

L’assemblea veïnal, a la qual no hi va assistir cap representant de l’equip de govern, va continuar amb un debat entre els assistents, del qual van sortir diferents propostes com la potenciació del servei de vigilància privada o la creació d’una coordinadora entre urbanitzacions per la seguretat. Les urbanitzacions reclamaran a l’Ajuntament mesures contundents per solucionar aquesta xacra i, en cas contrari, no descarten mobilitzacions.
En els propers dies, se celebrarà una altra assemblea per acabar de concretar les mesures i les accions a seguir.

foto1 foto2

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment